Marka Miljanova 3/8

+381 62 420 120

Cenjene trudnice, u susret merama za podsticaj rađanja, dajemo svoj doprinos Vama koje ste se odlučile za rađanje, nevezano za ove opšte mere podstreka. Svaka od nas rađa dete iz ljubavi prema čovečanstvu i deci. Nagradimo to prelepo osećanje.
Pokrenuli smo akciju "Znanjem za mesec ispred" koja sadrži niz aktivnosti i edukativnih radionica kako bi ste "Sa osmehom otišle na porođaj". Sadržaj je baziran na psihofizičkoj pripremi i podršci trudnice tokom trudnoće, za porođaj i period nakon rođenja deteta.

Druženja obuhvataju:

1. Fizičko vežbanje uz vežbe disanja - pilates za trudnice
2. Nutritivna edukativna radionica
3. Psihološka priprema trudnice
4. Edukativna predavanja od strane ginekologa-akušera i iskusne babice vezana za najčešća pitanja trudnica
5. Anesteziološka priprema
6. Podrška dojenju
7. Pedijatrijska edukativna radionica uz dodatak, predavanje od strane dečijeg fizijatra

*Svaka od ovih oblasti se obrađuje kroz radionicu koju drže vešti stručnjaci iz svog domena i po ceni od 1500 din. Svaku radionicu možete ponaosob pohadjati u zavisnosti od vaših potreba.*


*************************************************

Prvu radionicu, fizičko vežbanje koje povećava intelektualni potencijal Vaše bebe, drži Jovana Elgec dipl. master fizičkog vaspitanja koja je i sama vežbala do momenta odlaska u porodilište.
Drugu radionicu kao veoma značajnu u prevenciji i prepoznavanju trudničke anksioznosti, a time i prevenciji postporođajne depresije drže Dušan Vuković i Jovana Milatović klinički psiholozi u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.
Treću radionicu koja govori o značaju i pravilima zdrave ishrane drži Ivana Golubović koja je vrhunska znanja iz ove oblasti stekla na školovanju u Italiji.
Predavanja na ginekološko-akušerske teme u okviru četvrte radionice drži dr Ivana Anđić specijalista ginekologije i akušerstva, zaposlena na Klinici za ginekologiju i akušeratvo, KCV (Betanija), a kao stalni konsultant radi u Ordinaciji dr Ilić. Podršku i reviziju ovih predavanja vrši Doc.dr Đorđe Ilić Načelnik Odelenja Patologije trudnoće na GAK, KCV (Betanija).
Svakako da su saveti iskusne babice neizostavna karika podrške trudnicama, kod nas ovu podršku daje babica Mirjana Voratović, redovno zaposlena kao glavna babica u Betaniji.

*Navedene četiri radionice se preporučuju već od 13-e nedelje trudnoće. Održavaju se po jedna u svakom trimestru, po potrebi i više. Navedeni predavači su stalni u našem Centru i dostupni za Vas uvek.*


*************************************************

Podrška anesteziologa je peta radionica koju za Vas drži Prim. dr Borislav Pujić koja rešava sve nedoumice i razbija predrasude koje su u vezi sa anestezijom tokom trudnoće i samog porođaja.

Kako se porođaj bliži, otvaraju se pitanja u vezi sa dojenjem. Sve o dojenju i podršci po standardima Svetske zdravstvene organizacije saznaćete u okviru šeste radionice koju drži sertifikovana savetnica za dojenje Jasmina Lolin članica Laleće Lige koja postoji u preko 70 zemalja Sveta.

Vrlo inspirativna pedijatrijska radionica - sedma u nizu upotpunjuje Vaša znanja pred porođaj, koja će Vam pomoći da se što lakše i lepše izborite sa mogućim poteškoćama u odgoju bebe . U okviru ove radionice predavanje drži neonatolog iz Betanije dr Gordana Ivanov. Dopuna ovoj radionici je predavanje dečijeg fizijatra o značaju načina fizičke stimulacije i ophođenja prema bebi za motorni razvoj deteta.

*Poslednje tri radionice se posebno preporučuju trudnicama nakon 28-me (treći trimestar) nedelje trudnoće.*


*************************************************

Ono što posebno ističemo da kroz programe podrške namenjene Vama drage naše trudnice nastavljamo akciju "Kupi bedž i daruj osmeh", naime od svake Vaše uplate odvaja se 10% za kupovinu paketa za bebe koje se hitno smeštaju u hraniteljske porodice.


*************************************************

Prijave za naredni mesec su od 1-5. u tom mesecu. Broj mesta je ograničen grupe za pilates su do 7 žena a za predavanja do 12.

Čekamo Vas, pomozite sebi da sa osmehom odete na porođaj, ali i pomozite najmlađima koji bez nas ne mogu.

UPOZNAJTE MAMMITU

Praznici postoje da se družimo, osmehujemo, volimo i darujemo.

U suseret praznicima Mammita organizuje "Darovnu nedelju".

Svim trudnicama i parovima za koje organizujemo programe podrške, poklanjamo naše programe na korišćenje u periodu od 8.1. do 13.1.2018. Termine sa vama dogovaramo, na vama je samo, da se pijavite i dođete.
Za sve koji žele sa nama da se druže u ovom periodu obavezna je prijava na naš telefon 062 420 120!

Najavljujemo i praznični popust za februarske članarine:

50% za prijave do 14.1.2018.
30% za prijave do 20.1.2018.
20% za prijave do 31.1.2018.

PROMOCIJA I ILUMSTO

27.12.2017. u 16h na SPENS-U
amfiteatar SPENS
I sprat

KOKTEL

HUMANITARNA AKCIJA

Kupi bedž za srećan početak napuštenoj bebi

Srećne praznike želi vam tim Mammita