Marka Miljanova 3/8

+381 62 420 120

PREGNANCY COACHING

Trudnoća je najdivnije stanje koje nam je priroda podarila. To je benefit koji uživaju samo žene, stanje koje nas čini posebnima u ljudskoj vrsti. Ovo je jedna velika istina koja treba da vam je na umu uvek, a posebno od momenta kada ste saznali da ste trudni. S toga imate sve preduslove da u trudnoći I nakon nje sijate posebnim sjajem.

Teško je u par rečenica dati savete na koji način blistati kao trudnica I kao porodilja, dovodeći sebe ubrzo nakon porođaja u fit formu. To ipak zahteva opsežniji razgovor sa svojim akušerom ili sa nekim ko će uz adekvatnu dokumentaciju I vaš iskren razgovor o toku trudnoće imati jasnu sliku o vašoj trudnoći. Samo ćete na taj način dobiti adekvatne odgovore na svoja pitanja jer svaka trudnoća je posebna na svoj način te je opšta načela neophodno individualno prilagoditi, te sačiniti adekvatan program I plan ishrane I aktivnosti u trudnoći.

Iz tih potreba nastao je novi pravac u oblasti coaching-a ,koji objedinjuje alate life coachinga razlicitih pravaca pristupa pre svega NLP-a, uobliceno znanjem i iskustvom ginekologa-akusera i godinama coachinga - PREGNANCY COACHING